englandsresa maj 2011 082

Få två timmar. Betala för en!

Ute är det vitt, vitt, vitt.Stora mjuka bulliga högar med snö. De lika vita vägarna är svåra att urskilja från åkrar och fält. Det tar en timme att skotta fram bilen och en och en halv att köra in till Malmö. Men väl i Malmö möts jag av våren!

När man kommer in från sträng kyla och snökaos till en överdådig blomsterprakt, spännande trädgårdsdesign, praktiska trädgårdsredskap och allt annat som ryms under Stora Villamässan / Vår Trädgårds tak känns det riktigt gott!

Och du, kom bort till Cirkusvagnen och slå dig ner en stund. Jag sitter där hela helgen (10-18 lördag och 10-17 söndag) och vill gärna prata om trädgård och design. Kanske vill du ha råd kring ett problem eller bolla idéer om hur du ska gå vidare med utformningen av din trädgård. Kanske vill du också ta del av mitt mässerbjudande: Få två timmars rådgivning i din trädgård men betala bara för en. Då gör du en intresseanmälan på plats så kontaktar jag dig i nästa vecka för tidsbokning.

Skulle du inte ha möjlighet att komma till mässan så kontakta mig här via hemsidan i stället.

Njut i stugvärmen. Snart kommer våren ”på riktigt”!

Trädgårdsrådgivning på Hem- och Villamässan!

Goda råd är gratis på Hem- och Villamässan!

Ta med dina funderingar och frågor  och kom till cirkusvagnen. Där jag erbjuder gratis trädgårdsrådgivning, fredag tom söndag. Ofta är det lättare och effektivare att diskutera fram lösningar om man har ett underlag att utgå ifrån. Så ta gärna med foton, idéskisser, planritning eller liknande. Passen, som är på 20-minuter, kan bara bokas på plats.

Jag ser fram emot många spännande möten! //Eva Hasund

Eva Hasund

Ny hemsida!

Alldeles för länge har jag sagt att jag måste göra något åt hemsidan. Jag ska erkänna att det tog ett tag att inse: jag är bra på att gestalta och projektera utemiljöer men hemsidan? Nej där behövdes det hjälp. Professionell hjälp. Och nu är den här! Äntligen! Alldeles ny och fräsch. Den är inte färdig, mycket ska kompletteras, texter ska fyllas på och fler fina foton av Hebbe ska in… men den är på G och det kommer att bli såå bra.

Här kommer ni kunna följa lite av det som händer i företaget, både när det gäller Hasund, med trädgårdsplanering och skötsel, och Smedens Lustgård med det antika sortimentet (och kanske något om husrenovering, visioner och utvecklingsidéer?)

Hur som helst, Välkomna till Hasund.se! Hoppas att ni följer med på vår resa i trädgårdarnas, arkitekturens och de gamla prylarnas spännande värld.