Trädgårdsrådgivning på Hem- och Villamässan!

Goda råd är gratis på Hem- och Villamässan!

Ta med dina funderingar och frågor  och kom till cirkusvagnen. Där jag erbjuder gratis trädgårdsrådgivning, fredag tom söndag. Ofta är det lättare och effektivare att diskutera fram lösningar om man har ett underlag att utgå ifrån. Så ta gärna med foton, idéskisser, planritning eller liknande. Passen, som är på 20-minuter, kan bara bokas på plats.

Jag ser fram emot många spännande möten! //Eva Hasund

Eva Hasund

Ny hemsida!

Alldeles för länge har jag sagt att jag måste göra något åt hemsidan. Jag ska erkänna att det tog ett tag att inse: jag är bra på att gestalta och projektera utemiljöer men hemsidan? Nej där behövdes det hjälp. Professionell hjälp. Och nu är den här! Äntligen! Alldeles ny och fräsch. Den är inte färdig, mycket ska kompletteras, texter ska fyllas på och fler fina foton av Hebbe ska in… men den är på G och det kommer att bli såå bra.

Här kommer ni kunna följa lite av det som händer i företaget, både när det gäller Hasund, med trädgårdsplanering och skötsel, och Smedens Lustgård med det antika sortimentet (och kanske något om husrenovering, visioner och utvecklingsidéer?)

Hur som helst, Välkomna till Hasund.se! Hoppas att ni följer med på vår resa i trädgårdarnas, arkitekturens och de gamla prylarnas spännande värld.